Steeds meer mensen opteren voor een telescopische terrasoverkapping om alle voordelen van een balkon of terras te hebben, zonder al de nadelen erbij te nemen. Zo blijft uw terras/balkon het hele jaar door proper en wordt u beschermd tegen lawaai en/of pollutie. Kortom, met een terrasoverkapping van Renowel geniet u het hele jaar door!

HET HELE JAAR LANG DROOG EN WARM

Door jarenlange ervaring en know-how zijn wij zonder twijfel specialist op het gebied van telescopische spa-, zwembad- en terrasoverkappingen. Onze  terrasoverkapping is volledig mobiel, bij regenachtige en wisselvallige dagen kan u nog steeds profiteren van uw tuin. Bij mooi weer kan u de overkapping openen en blijft u optimaal genieten van uw terras en tuin. De gebruikte materialen zorgen voor een transparant geheel, om een maximaal zicht naar uw tuin te behouden.

Onze producten hebben reeds vele awards gewonnen, de ongelooflijke durabiliteit werd door experts wereldwijd gerenommeerd. We gebruiken enkel duurzame materialen van hoge kwaliteit, zo duurzaam dat we een garantie van maar liefst 15 jaar garanderen!

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • c-youtube

FOLLOW ME